Out of Office

De nieuwste flexwerkplek van Eindhoven

We zijn erg trots om te mogen melden dat MU | Witte Dame vanaf 4 april plaats maakt voor een nieuwe flexwerkplek genaamd Out of Office. Wees welkom op de officiële opening op vrijdag 4 april vanaf 17 uur.


Lees hieronder het  persbericht:
 

Nieuwe flexwerkplek “Out of Office”  (300m2) opent in De Witte Dame in Eindhoven

Vrijdag 4 april opent een vernieuwende flexwerkplek midden in het centrum van Eindhoven: Out of Office. De ruimte is 300m2 groot en zetelt op de eerste etage van het iconische oud-Philips gebouw de Witte Dame. Out of Office nodigt alle stadsnomaden en pioniers  van Eindhoven en omgeving uit om de verassende werksferen uit te proberen en zich aan te passen aan het werkritme van de eenentwintigste eeuw.

Sinds de technologie het toestaat werken we overal en nergens. Door een “change of scenery” krijgen we steeds weer frisse moed. De nieuwste flexwerkplek van Eindhoven, Out of Office, is een collectie werksferen in één ruimte. Naar een interieurconcept van ontwerpbureau KNOL werk je bij OoO languit op de bank, tussen de planten in de tuin, in de rust van een bibliotheek, aan de keukentafel. Je kunt er geconcentreerd werken of de ruimte als “social wallpaper” gebruiken

‘“Op kantoor” zitten we al lang niet meer. Ik zie mezelf ook niet zitten, van maandag tot vrijdag, op dezelfde ergonomisch verantwoorde stoel, en diezelfde sfeer, keer op keer. Ik wil kiezen waar en hoe ik werk, en het liefst ook wanneer’ aldus Jorien Kemerink van ontwerpbureau KNOL. “Het is geweldig dat we op een plek waar ooit gloeilampen werden geproduceerd nu ruimte kunnen geven aan de ideeën van creatievelingen die  op deze plek zullen gaan oplichten”.
Out of Office nodigt alle werknomaden van Eindhoven uit om te komen pionieren. In de iconische Witte Dame zal vanaf 4 april deze bijzondere flexwerkplek haar deuren openen in het voormalige MU (eerste etage). Out of Office biedt een all-in-one abonnement met alle basics voor een productieve werkdag: snelle wi-fi, goede koffie, een verassend interieur en genoeg elektriciteitspunten. Voor maar 5 euro krijg je de hele proefmaand april toegang tot de verschillende sfeer-werkplekken en ontdek je waar je productief en creatief werkt.

Out of Office is dagelijks geopend  van 10:00 - 22:00 uur (ook in het weekend). Volg Out of Office op www.facebook.com/outofofficeeindhoven en kom naar de opening op vrijdag  4 april 17:00. 

Out of Office
MU - De Witte Dame
Emmasingel 20
5611 AZ in Eindhoven

Website: http://www.facebook.com/outofofficeeindhoven

E-mail:  outofofficeeindhoven@gmail.com

Yang Yongliang | Bram Snijders/DEFRAME

Art & Arcade

18 april - 25 mei | Opening 18 april 20.00 uur

Lees meer