Vacature creative coder

Vacature creative coder

De Creatieve Code

MU Play & Learn zoekt creative coders die voor de klas willen staan. Voor ons educatieve programma De Creatieve Code zijn we op zoek naar digitaal kunstenaars en ontwerpers die programmeerlessen kunnen geven op PO- en VO-scholen. Het lesmateriaal is door ons voorbereid. Als kunstenaar geef je de gastlessen waarin het gaat om het creatieve proces en werk je met de kinderen toe naar een kunstwerk als eindresultaat. 

We werken met scholen in Noord-Brabant, Eindhoven, Amsterdam en blijven uitbreiden. Dus ja, ook reageren als je in Breda woont!

Heb je ervaring met programmeren en het maken van artistiek werk? Dan zoeken we jou! We zijn op zoek naar beginnende makers of studenten (CMD, AV, Creatieve Technologie, ArtCode, Design Academy Eindhoven, Kunstacademie). Enthousiasme en een creatieve geest zijn belangrijk, maar daarnaast moeten je communicatieve en didactische vaardigheden ook in orde zijn.

Voor aanvang van je eerste lessen krijg je een korte training van MU. Je werkt op projectbasis tegen een passende vergoeding.

De Creatieve Code

Interesse? Neem contact op met educatie@mu.nl