Feestelijke opening Spiraling into Infinity

Feestelijke opening Spiraling into Infinity

Vrijdag 11 februari

De nieuwe expositie staat en onze deuren zijn weer open: reden genoeg voor een feestje! Op vrijdag 11 februari vanaf 20.00 proosten we graag samen op Spiraling into Infinity. 

19.30: deur open | 20.00: Welkom door Children of the Light | 22.00: eind | Tickets: 5,- incl 1 drankje. Bestel hier je kaartje. 

Spiraling into Infinity
Duisternis is in onze ogen de afwezigheid van licht, en licht verschijnt als het begin van leven. In de wereldpremière van de indrukwekkende installatie Spiraling Into Infinity van Amsterdams kunstenaarsduo Children of the Light, wordt het licht opgevoerd als vluchtige maar toch tastbare materie die speels rondwaart door de nevelige expositieruimte van MU. Steeds veranderend van kleur, snelheid en richting roept het licht verschillende stemmingen en ervaringen op. De geluidscompositie van Jacob Lekkerkerker versterkt je beleving van de ruimte. Zoals Matisse een spontane lichttekening in de lucht maakte, zo tonen Children of the Light – op een iets grotere schaal - niet alleen wat zichtbaar is, maar ook de wereld daarachter.