Future Cities Festival

Future Cities Festival

Vóór jongeren van het MBO, geproduceerd door jongeren van het MBO

Festival vóór jongeren van het MBO, geproduceerd dóór jongeren van het MBO.

In de expositie proef je het voedsel van de toekomst, speel je futuristische games, leer je je zintuigen optimaal te gebruiken en geven jonge kunstenaars, ontwerpers en creatieve denkers je een kijkje in hun visie op de toekomst. Er zijn interactieve installaties te zien van o.a. Polymorf, Next Nature Network, Jasper Toeli, Carolien Teunisse, Girls-unawares (Can Sezer), studentenprojecten van de Rooi Pannen en Summa College en grafitti artist Fleksone zal een live piece maken.

Naast de expositie kun je tijdens het dagprogramma deelnemen aan een workshop van Polymorf, Sjef van Beers of Tom Loois.

Op donderdag 20 juni is Future Cities alleen toegankelijk voor studenten en bezoekers van Crafted Festival voor een sneak preview van een aantal programmaonderdelen. Op vrijdag 21 juni van 09.00-18.00 uur is het festival te bezoeken voor groepen MBO-studenten en alle andere geïnteresseerden. ‘s Avonds is er een muziekprogramma met spannende techno.

Bezoek Future Cities Festival met jouw studenten!
Vrijdag 21 juni, 09.00-18.00u
Klokgebouw, Strijp-S Eindhoven
Expo ± 1 uur, 5,- per student
Expo + workshop ± 2,5 uur, 8,- per student
Bekijk en download hier het programma voor scholen

Volg Future Cities Festival online via de websiteFacebook en Instagram.

Future Cities Festival is een project van MU en STRP en wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds21, Kunstloc Brabant & Klokgebouw, Strijp-S Eindhoven. In samenwerking met SintLucas, Koning Willem I College, Summa College & De Rooi Pannen.