Hallo Cultuur! voor kids: workshop ontwerp de auto van de toekomst

Hallo Cultuur! voor kids: workshop ontwerp de auto van de toekomst

Bezoekers van de tentoonstelling Garage Grit (Witte Dame) kunnen tijdens Hallo Cultuur! meedoen met de workshop ' Ontwerp de auto van de toekomst'. Speciaal geschikt voor kinderen.

Op papier gaan we ontwerpen hoe dat transport er in de toekomst uit komt te zien en hoe het gaat werken. De ontwerpen van alle deelnemers voegen we bij elkaar in een online magazine dat een nieuwe kijk geeft op auto's en transport in de toekomst. We maken gebruik van het online programma MadMagz.
We maken een magazine omdat de curator van Garage Grit, kunstenaar en art-director Thomas Marecki ook uitgever is van zijn eigen magazine genaamd Lodown. Garage Grit laat de visie van verschillende kunstenaars zien op voertuigen en transport, informatie en verkeer, bricolage en doe-het-zelf technologie. Deze visies komen tot uiting in hele uiteenlopende werken zoals beelden en schilderijen van auto-onderdelen, uitgeknipte Google plattegronden, een zelfgemaakte raket en poëtische bewerkingen van racegames, dat alles gegroepeerd rond de centrale installatie van Marecki : een doe-het-zelf e-Lotus.

Datum en tijd:      1 sept van 12.00-17.00 uur

Toegang:             gratis

Adres:                MU Witte Dame, Emmasingel 20, Eindhoven