Kunstroute65 Manifestatie

Kunstroute65 Manifestatie

Beleef nieuwe cultuur voor ouderen.

Een manifestatie met presentaties en workshops over innovatieve cultuur voor ouderen, met onder andere een lezing door MU Play&Learns Danny van der Laan. 
Het culturele DNA van Eindhoven is innovatief: design, creatieve technologie en urban culture. Maar voor veel ouderen is het een onbekende wereld. Iets voor hun kinderen of kleinkinderen. Iets uit de krant. Dat is jammer. Want meedoen levert veel op. Voor de deelnemers, maar ook voor culturele innovatieve organisaties, voor wijkcentra en verenigingen, voor zorg- en welzijnsinstellingen.

Tijdens een manifestatie op 25 oktober laat Kunstroute65 zien wat er kan en wat er al gebeurt. Denk bijvoorbeeld aan een workshop 3D-printen of een bustoer langs graffiti-hotspots in de stad.
Toonaangevende culturele instellingen (o.m. MU, Mad Skills, STRP, DDW) presenteren hun ‘nieuwerwetse’ ouderenprojecten en bezoekers (jong en oud) kunnen meedoen aan verschillende activiteiten. De manifestatie is hét moment voor ouderen, makers, politiek, culturele en zorg- en welzijnsinstellingen om elkaar te ontmoeten. Bovendien lanceren we deze dag een digitaal platform waar de verschillende groepen elkaar kunnen vinden én een agenda die de weg wijst naar nieuwerwetse culturele activiteiten.

Over KunstRoute65
KunstRoute65 is aanjager in het innovatieve culturele veld voor senioren. We wijzen senioren in en rond Eindhoven de weg naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van design, kunst, technologie en cultuur. En we fungeren als platform voor culturele organisaties en instellingen op het gebied van zorg en welzijn

Wanneer 25 oktober 2016 van 10:00 - 13:00u

Waar Designhuis