MEET US @ De Creatieve Code

MEET US @ De Creatieve Code

What's Cooking?

De afgelopen maanden heeft De Creatieve Code niet stilgestaan. Scholen en bibliotheken gingen aan de slag met de docententraining. Codekunstenaars droegen bij aan het ontwikkelen van nieuwe lessen. Reden voor een feestje! Om onze nieuwste brouwsels met je te delen, je te voeden met inspiratie en samen verder te bouwen aan De Creatieve Code. Want samenwerking is een onmisbaar ingrediënt voor succes. MU Play&Learn nodigt scholen en cultuuraanbieders uit om samen nieuwe recepten te ontwikkelen.

De Creatieve Code
Met De Creatieve Code leren kinderen met hun eigen docent de basisbeginselen van het programmeren. De leerlijn start met een docententraining zodat de docent zelfstandig de lessen kan geven. Het lesmateriaal is deels digitaal en deels unplugged (zonder computer).

Elk level (lessenreeks) begint of eindigt met een kunstenaarsworkshop. De leerlingen werken zo toe naar een kunstwerk als eindresultaat en ervaren dat code ook een middel is om zelf iets te creëren.

Op 25 september bieden we je een kijkje in de keuken van De Creatieve Code. Met inspirerende sessies, sprekers en een update van de nieuwste kunstenaarsworkshops uit de leerlijn. Natuurlijk ga je niet met een lege maag naar huis. Ontdek hoe code je trek kan stillen! Meld je aan voor MEET US @ De Creatieve Code

Wanneer woensdag 25 september, 15.30 - 20.00


Voor wie docenten primair onderwijs, voortgezet onderwijs, vervolgonderwijs en cultuuraanbieders


Locatie MU Strijp-S, Torenallee 40-06 Eindhoven


Kosten gratis na aanmelding (kosten bij no-show €60*)


Vragen mail naar educatie@mu.nl

Aanmelden

*Dankzij financiële bijdrages van onze partners kunnen we deze dag kosteloos aanbieden. Als je je wel aanmeldt, maar niet op komt dagen kunnen we geen aanspraak maken op deze financiële compensatie. Op dat moment brengen we de kosten voor diner en programma in rekening.