MeetMe@MU x Bildung Brabant

MeetMe@MU x Bildung Brabant

WorldBildung voor onderwijsmakers en studenten

Wat is de rol van kunst in je persoonlijke ontwikkeling? Deze vraag staat centraal voor Bildung Brabant, maar ook voor MU. Er zijn veel gelijkenissen, maar ook verschillen. Deze avond is een praktisch onderzoek naar die overeenkomsten en verschillen. Door aan de slag te gaan met Bildung-expert Mattie van der Worm en Flora Kenza Nacer en VTS-gids Juliëtte Verberk zoomen we in op je eigen kunstbeleving en hoe je hiermee met je leerlingen en studenten mee aan de slag kan gaan.

Natuurlijk kunnen we tijdens de eerste bijeenkomst na het grootschalige onderwijs-op-afstand experiment (dankzij corona) dat onderwerp niet onbesproken laten. Klasien van de Zandschulp vertelt over haar ervaringen met de Worlding Miraculous Futures workshop die via diverse platforms met 300 studenten gedaan werd ten tijde van de intelligente lockdown. 

Voor iedereen die geïnteresseerd is in Bildung en vernieuwend (kunst)onderwijs, of je nu onderwijsmaker, student, kunstenaar of anders bent. Deze avond gaan we graag de dialoog met jullie aan. 

25 augustus
Inloop 19:30, start 20:00
Toegang: 5,- 
Studenten en docenten van Brabantse opleidingen: gratis op vertoon van onderwijspas