MU Play&Learn: Open School // Open Mind

MU Play&Learn: Open School // Open Mind

Tijdens de Dutch Design Week

We leven in een tijd waarin nieuwe technologie en innovatie elkaar razendsnel opvolgen. Waar studenten worden opgeleid voor een onbekende toekomst. Het is dus tijd voor nieuwe manieren van leren, in een omgeving waar experiment voorop staat, waar standaardpatronen, gedrag en houding doorbroken worden. Als we het anders willen, zullen we het zelf anders moeten maken.

Kom op donderdag 27 oktober naar testlab Open School \\ Open Mind en werk deze middag samen met andere kunstenaars, ontwerpers en studenten aan een nieuwe school. Met een walking lunch dagen we jou uit om tot wilde ideeën en nog wildere oplossingen te komen. 

Open School \\ Open Mind is een DDW-event van MU Artspace en Sintlucas Creative Community waar hands-on geëxperimenteerd wordt met nieuwe manieren van leren. Het programma wordt vormgegeven en ingevuld door deelnemers zelf: kunstenaars, ontwerpers, studenten en educatoren. Open School is een testlab waarin jouw ideeën belangrijk zijn en waar denken overgaat in doen. Concrete concepten zijn de uitkomst.

Aanmelden kan helaas niet meer, alle tickets zijn inmiddels weg.

Wanneer 27 oktober 2016 van 12:30 - 18:00u

Waar Veemgebouw, Strijp-S