Openingsparty MUtate no.1 Willem Claassen

Openingsparty MUtate no.1 Willem Claassen

MU | De Witte Dame

Openingsparty vrijdag 14 februari vanaf 20 uur.
Met muziek vanaf 22 uur.

Op 14 februari heeft Willem Claassen al twee weken aan zijn Red Road gewerkt. Bezoekers konden al vanaf 1 februari het eerste deel van het pad bewandelen, maar nu Willem Claassen halverwege is, is het tijd voor een feestje. Kom langs voor een drankje en vanaf 22 uur een dansje.

Willem bijt de spits af van de tentoonstellingsreeks MUtate waarbij we vijf makers/collectieven met wortels in en/of banden met Eindhoven uitnodigen, die ieder een maand de zeggenschap krijgen over de MU ruimte. Van februari tot en met juni krijgen ze de kans om ieder een groot statement te maken, waarbij ze zowel in tijd als in werk naadloos op elkaar voortbouwen.

Willem staat bekend om zijn grootschalige installaties die vaak refereren aan spelen, achtbanen of bestaande bouwsels een twist geven. Met materiaal van voorgaande tentoonstellingen timmert Willem een maand lang letterlijk aan de weg. Elke dag kunnen bezoekers een wandeling over de contrastrijke Red Road maken die zich steeds meer een pad baant door de lege ruimte.