Queer Arcana - Chaos Form

Queer Arcana - Chaos Form

Queer Arcana

De Drag/Gametheatergroep "Queer Arcana" organiseert een massatheateroefening waarbij zij samen met het publiek het verhaal van een echte Dungeons and Dragons theatervoorstelling zullen creëren, met behulp van Mentimeter! De onwetende dragperformers van Queer Arcana zullen op theatrale wijze improviseren door het verhaal dat jij en de andere deelnemers helpen te creëren!

In dit evenement met eventuele publieksparticipatie werkt Queer Arcana gedurende 2 uur "samen" met jou om een hysterische, chaotische, emotionele, meeslepende improvisatieshow in een fantasiewereld te creëren!

Deuren openen om 19.30uur. De show wordt gehost en gespeeld in het engels.
Er is geen kennis van Dungeons and Dragons, schrijven of acteren nodig. 

[SOLD OUT]


Queer Arcana is een theater/game collectief dat theatershows organiseert waarbij een groep drag performers Dungeons and Dragons spelen op een live theaterpodium! Queer Arcana probeert de zichtbaarheid van queer gamers te vergroten en zoekt naar wat er gebeurt als je verschillende subculturen overlapt in kunst en design. 

Queer Arcana werkt aan het opzetten van een grote digitale en analoge gaming gemeenschap waar gaming wordt gebruikt als een middel om de sociale cohesie te versterken en als een manier om het zelf te verkennen met betrekking tot gender identiteit, menselijkheid en positie in het leven.

Meer info hier.