MU is gesloten t/m 9 februari

MU is gesloten t/m 9 februari

Vier dagen na de opening van Evolutionaries moesten we onze deuren helaas alweer sluiten als gevolg van de meest recente COVID-19 maatregelen. MU is ten minste t/m 9 februari gesloten. Begin je ons al te missen? Niet getreurd! Online valt er de komende tijd nog van alles te zien. 

Bekijk het Evolutionaries Vimeo kanaal voor drie interviews met de winnaars van de BAD Award 2020. Programmamaker Isolde Hallensleben, samen met Wouter Sessink and Willem Sluyterman van Loo, neemt je mee in de intrigerende biokunst projecten van Dasha Tsapenko, Sissel Marie Tonn en Nadine Botha. Vanaf begin 2021 komt er elke week een nieuw interview online met BAD Award winnaars van voorgaande jaren. Alle geïnterviewde kunstenaars nemen dit jaar deel aan de '10 jaar BAD Award' expo Evolutionaries

Daarnaast zijn ook onze laatste twee expo's nog altijd online bezoeken. Zo vind je op Vimeo een reeks interviews met kunstenaars die deelnamen aan Worlding Worlds. Verder is The Self Design Academy website nog altijd up and running! Bezoek de online variant van de expo voor uitgebreide info over de kunstenaars en hun werken, een online meditatiesessie bij het werk MindMeditation.net van Brigitte Jansen, de verhuizing van Nadiah & Hanneke naar MU, drie Karaoke Discourse avonden die online tijdens DDW plaatsvonden en drie literaire videos die MU in samenwerking met De Gids maakte, waarin schrijvers & dichters reflecteren op drie werken met speciaal voor de expo geschreven teksten.

Hopelijk kun je MU snel weer in real life bezoeken.