Tijdelijk gesloten: bezoek ons online

Tijdelijk gesloten: bezoek ons online

Ten minste t/m 30 maart

MU is ten minste t/m 20 april gesloten in navolging van de laatste COVID-19 maatregelen. Begin je ons al te missen? Niet getreurd! Online valt er de komende tijd nog van alles te zien en ontdekken. 

Op het Evolutionaries Vimeo kanaal lanceren we elke week een interview. Programmamaker Isolde Hallensleben sprak met zowel de drie BAD Award winnaars van 2020, als één winnaar uit elk voorgaand jaar. Allen presenteren ze nieuw werk tijdens Evolutionaries. De in totaal 12 geïnterviewde kunstenaars nemen je mee in hun speculatieve, gewaagde en excentrieke bio kunst en design projecten. Samen tonen de uiteenlopende werken aan hoe betekenisvol een prijs als de BAD Award is voor de samenwerking tussen kunst en wetenschap. 

Daarnaast zijn ook MU's laatste twee expo's online te ervaren. Zo vind je op Vimeo een reeks interviews met kunstenaars die deelnamen aan Worlding Worlds. Verder is de website die speciaal werd ontworpen voor The Self Design Academy nog altijd up and running! Bezoek de online variant van de expo voor uitgebreide info over de kunstenaars en hun werken, de verhuizing van Nadiah & Hanneke naar MU, drie Karaoke Discourse avonden die online tijdens DDW plaatsvonden en drie literaire videos die MU in samenwerking met De Gids maakte, waarin schrijvers & dichters reflecteren op verschillende werken met speciaal voor de expo geschreven teksten.

Hopelijk kun je MU snel weer bezoeken. In de tussentijd: zorg goed voor jezelf in deze lange donkere lockdown dagen. Wellicht kan yogadocent Nicole van Kempen je daar wel bij helpen met haar online meditatiesessie, die tijdens The Self Design Academy onderdeel was van het werk MindMeditation.net van Brigitte Jansen: