Dries Verhoeven - Guilty Landscapes IV

Dries Verhoeven - Guilty Landscapes IV

Video-installatie tijdens Dutch Design Week

Expo info

On show

2016-10-22

Opening

2016-10-22

Closing

2016-10-30

Met de grootschalige video-installatie Guilty Landscapes brengt Dries Verhoeven de werkelijkheid van ongemakkelijke nieuwsbeelden gevaarlijk dichtbij. Hij stelt de vraag of een persoonlijke verbinding tussen kijker en bekekene mogelijk is. Wat als het nieuws terugkijkt naar zijn getuigen; als de protagonisten van het 8 uur journaal ons in de ogen kijken?

Tijdens de Dutch Design Week, als onderdeel van de expositie 'For Play, Shaping Sexuality' heb je bij MU de kans om de video-installatie Guilty Landscapes zelf te ervaren.

Tickets voor Guilty Landscapes IV, bestel je hier*!

Dries Verhoeven maakt dit jaar een serie van verschillende episodes van Guilty Landscapes. Festival SPRING in Utrecht toonde de eerste episode uit de reeks, Foreign Affairs in Berlijn de tweede, Theaterfestival Boulevard ‘s-Hertogenbosch de derde en bij MU is tijdens de Dutch Design Week de vierde episode te zien.

Waar MU
Wanneer 22 oktober - 30 oktober 2016

Zaterdag - Zondag van 11.00 - 18.00 uur
Maandag t/m Vrijdag van 12.00 - 18.00 uur

Bestel hier je kaartje in de voorverkoop*!

Overgebleven kaarten zijn op de dag zelf aan de deur te koop (graag gepast betalen).

*De video-installatie is alle dagen tijdens de Dutch Design Week geopend. Ieder ticket geeft toegang tot een specifiek tijdslot. Ze zijn dus niet in te wisselen. Zorg dat je tenminste 5 minuten voor aanvang van je tijdslot aanwezig bent, anders vervalt je ticket. Toegang gaat op volgorde van aankomst. Er kan steeds maar 1 persoon tegelijk naar binnen met een maximale duur van 10 min.

Concept: Dries Verhoeven
Productie: Studio Dries Verhoeven
Fotografie: Kevin McElvaney
In co-productie met SPRING Festival Utrecht (NL), Foreign Affairs Berlijn (DE), Theaterfestival Boulevard 's-Hertogenbosch (NL) en MU Eindhoven (NL) Guilty Landscapes wordt mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernard Cultuurfonds / Het Zilveren Lint Fonds en VSBfonds