The Scene is Here

The Scene is Here

Stimuleringsfonds Creatieve Industrie toont nieuw talent

Wat betekent het om een jaar lang de vrije ruimte te krijgen om je te richten op artistieke en professionele groei? Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie geeft makers op het gebied van design, architectuur en digitale cultuur die kans. Maak in een dagelijks programma van workshops, performances, shows, interviews en lezingen op een persoonlijke en intieme wijze kennis met veelbelovende makers die in het afgelopen jaar werden geselecteerd voor de beurs Talentontwikkeling. Alle talenten zijn bovendien vastgelegd in 28 filmportretten van één minuut.

Bekijk de films en lees meer op het Platform Talent, een online database voor ontwerptalent dat sinds 2013 is ondersteund door het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.

Filmportretten
Anouk Beckers (mode, social), Arif Kornweitz (interactief, social), Arvid & Marie (installatie, interactief), Atelier Tomas Dirrix (architectuur), Bastiaan de Nennie (product), Daria Kiseleva (grafisch), Darien Brito (audiovisueel, geluid), Elvis Wesley (audiovisueel, product), Gino Anthonisse (mode, performance), Irene Stracuzzi (grafisch), Job van den Berg (product), Johanna (grafisch), Jung Lee Type Foundry (grafisch), Kostas Lambridis (product), Lena Knappers (architectuur, stedenbouw), Manetta Berends (interactief), Mirte van Duppen (audiovisueel, grafisch), Muñoz Muñoz (audiovisueel) , Ninamounah (mode), Philip Vermeulen (audiovisueel, installatie), Pim van Baarsen (social), Studio Bernard Lenger (social), Studio Knetterijs (illustratie, animatie), Studio Koen Steger (interieur, ruimtelijk), Teis de Greve (interactief), Théophile Blandet (product), Vera de Pont (textiel), Waèl el Allouche (interactief)

Concept & productie filmportretten: Studio Moniker
Samenstelling programma: Tom Loois
In samenwerking met: MU