Meet Me @ Mu #3

Meet Me @ Mu #3

MU als alternatief klaslokaal

Welke invloed hebben nieuwe technieken en technologieën op ontwerp en vakmanschap? Hoe maak je onzichtbare structuren zichtbaar en digitale modellen tastbaar? De expositie Design Nonfiction, van 22 maart tot en met 22 april te zien bij MU, verkent de toekomst van het maken.

Op woensdag 27 maart organiseert MU Play & Learn een inspirerende sessie bij deze expositie, voor en door het onderwijs. Aan de hand van de input van professionele ontwerpbureau's ontdekken we hoe de wereld, en de designpraktijk in het bijzonder, verandert onder invloed van nieuwe technologieën. Maak kennis met MU als alternatief klaslokaal en laat je informeren over de mogelijkheden die MU Play & Learn jou en je collega’s, leerlingen en studenten biedt. Ga spelenderwijs op onderzoek uit in de expositie Design Non Fiction. Laten we samen leren. Play & Learn!

Over MeetMe@MU
Zelf je klas begeleiden tijdens een bezoek aan MU? Dat kan! We verzorgen bij elke expositie een rondleiding voor docenten die met hun klas naar MU willen komen. Tijdens deze rondleiding is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en tips te geven. Natuurlijk geeft MU alle informatie die nodig is om samen met je leerlingen de tentoonstelling te bezoeken. 

Kom je terug met je klas? Dan mogen de leerlingen gratis de expositie bezoeken en betalen jij en collega de reguliere entreeprijs voor volwassenen. Een kunstzinnige ontdekkingsreis voor jou en al je leerlingen voor 10 euro? Het kan bij MU! 

Wanneer woensdag 27 maart, 16.00  - 17.30
Duur ca 90 min
Voor wie  docenten Primair Onderwijs, Voortgezet onderwijs en hoger onderwijs
Locatie  MU Strijp-S, Torenallee 40-06 Eindhoven
Kosten docentenrondleiding gratis
Vooraf aanmelden via educatie@mu.nl

Voor docenten reserveren we bij elke opening een aantal plekken op de gastenlijst. Mail naar educatie@mu.nl om een plek op de gastenlijst te claimen.