Meet Me @ MU #6

Meet Me @ MU #6

MU als alternatief klaslokaal

11 december 16.00 uur - MeetMe@MU #6 
Polarities presenteert de drie winnende projecten van de Bio Art & Design Award 2019, ontwikkeld in samenwerking met vooraanstaande Nederlandse onderzoekers in de levenswetenschappen. Ze worden gecombineerd met recente werken van internationale kunstenaars en ontwerpers die niet blindvaren op het kompas van de tegenstellingen. 

Ontdek de expositie tijdens een inspirerende tour voor docenten en educators op 11 december. Ontmoet andere onderwijsmakers en ga met MU Play&Learn in gesprek over vakoverstijgende toepassingen van Bio Art & Design. MU geeft je na afloop alle informatie mee, zodat je zelfstandig de expositie met je klas kunt bezoeken. 

Over MeetMe@MU
Zelf je klas begeleiden tijdens een bezoek aan MU? Dat kan! We verzorgen bij elke expositie een rondleiding voor docenten die met hun klas naar MU willen komen. Tijdens deze rondleiding is er de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en tips te geven. Natuurlijk geeft MU alle informatie die nodig is om samen met je leerlingen de tentoonstelling te bezoeken. 

Kom je terug met je klas? Dan mogen de leerlingen gratis de expositie bezoeken onder begeleiding van hun eigen docent. In verband met de beschikbaarheid van de ruimte, is dit alleen mogelijk indien de klas vooraf is aangemeld via educatie@mu.nl.

Wanneer dinsdag 11 december 16.00 - 17.30
Voor wie  docenten Primair Onderwijs, Voortgezet onderwijs en vervolgonderwijs
Locatie  MU Strijp-S, Torenallee 40-06 Eindhoven
Kosten docentenrondleiding gratis
Vooraf aanmelden via educatie@mu.nl

Opening 29 november 20.00uur:
Voor docenten reserveren we bij elke opening een aantal plekken op de gastenlijst. Mail naar educatie@mu.nl om een plek op de gastenlijst te claimen.