Vacature Creatieve Code Kunstenaar

Vacature Creatieve Code Kunstenaar

Gezocht: de missing link in ons Code Kunstenaarsteam!

De Creatieve Code

MU Play&Learn zoekt Creatieve Code kunstenaars die voor de klas willen staan. Voor ons educatieve programma De Creatieve Code zijn we op zoek naar codewizards die programmeerlessen kunnen geven op PO- en VO-scholen. Als kunstenaar of vormgever geef je de gastlessen waarin het het creatieve proces binnen het programmeren centraal staat. Je werkt met de kinderen toe naar een kunstwerk als eindresultaat. 

We werken veel met scholen in Eindhoven en Brabant, maar krijgen ook veel aanvragen daarbuiten. Dus ja, ook reageren als je in Breda, Rotterdam of elders woont!

Heb je ervaring met programmeren en het maken van artistiek werk? Dan zoeken we jou! We zijn op zoek naar beginnende makers of studenten (CMD, AV, Creatieve Technologie, ArtCode, Design Academy Eindhoven, Kunstacademie). Enthousiasme en een creatieve geest zijn het belangrijkste, maar daarnaast moeten je communicatieve en didactische vaardigheden ook on point zijn.

Voor aanvang van je eerste lessen krijg je een korte training van MU. Je werkt op projectbasis tegen een passende vergoeding.

De Creatieve Code

Interesse? Neem contact op met educatie@mu.nl